www.animagrafica.com

Animagràfica és un estudi independent dedicat al disseny gràfic, la imatge corporativa, el disseny editorial, el packaging, la direcció d'art i el desenvolupament web.
www.animagrafica.com

dilluns, 17 d’octubre del 2011

48H OPEN HOUSE BARCELONA



48H OPEN HOUSE BARCELONA

Visita als Dormitoris Reials del Palau de Pedralbes.


22 i 23 d’octubre de 2011


Amb l’objectiu d’apropar l’arquitectura i la ciutat als barcelonins, el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre se celebra la segona edició del 48 h Open House BCN.


Es tracta d’un projecte obert a tothom, que ofereix l’oportunitat de conèixer i experimentar l’excel·lència de l’arquitectura, l’urbanisme i el bon disseny, de forma excepcional i completament de franc. Al voltant de 160 edificis de la ciutat participen en aquest esdeveniment de caràcter divulgatiu, iniciativa de l’associació ArquitecturaReversible.


Enguany el Disseny Hub Barcelona participa en el festival obrint al públic els Dormitoris Reials del Palau de Pedralbes. Aquesta és una de les noves propostes que el 48 h Open House BCN incorpora a la seva programació: descobrir els Dormitoris Reials, l’únic espai visitable del Palau de Pedralbes que conserva l’aspecte original de 1924, quan era la residència oficial a Barcelona del rei Alfons XIII i la seva esposa, la reina Victòria Eugènia.


Dormitoris Reials del Palau de Pedralbes (districte de les Corts)

Lloc: Museu de les Arts Decoratives - DHUB (Palau de Pedralbes, Av. Diagonal, 686)

Data: 22 i 23 d’octubre

Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 18 h

Nombre màxim de persones per grup: 15.


http://www.dhub-bcn.cat/exposicio/els-dormitoris-reials

http://www.48hopenhousebarcelona.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada